21 Ocak 2011 Cuma

Hoşgeldin Erkek Bebek Kurabiyeleri
















Hoşgeldin Kız Bebek

20 Ekim 2010

Arkadaşım Nihan 2. kızı Mercan'ı dünyaya getirdi. Uzun zamandır kız bebek kurabiyeleri çalışmamıştım çok keyif aldım. Hoşgeldin Mercan'cım:)














Kurumsal Kurabiyeler

Yeni yıl kurabiyelerini yaparken araya kızım Defne'nin anaokulunun veli toplantısı için yaptığım kurabiyeler girdi. Eskiden kızım kurabiye yaparken bana hiç izin vermezdi, şimdilerde ona da küçük işler veriyorum ve o zaman bana izin veriyor. Eeee artık 4 yaşına geldi ,arada yemek kaçamakları da olmuyor değil tabi:))





Diş Buğdayı







Yeni Yıl Kurabiyeleri

2010 yılının son kurabiyeleri ve 2011 in ilk kurabiyeleri "yeni yıl kurabiyeleri "oldu. Aslında bu kurabiyelerin benim için önemi büyük oldu. Bu kurabiyeler benim de Blog 'umun başlangıcı oldular. Bu kurabiyeleri yapmak benim için çok keyifli ama şimdi onları buradan yayımlamak da ayrı bir keyif olacak gibi görünüyor.

İlk yeni yıl kurabiye çalışmaları , Arkadaşım Duygu içindi kendisinin bir sigorta sirketi var müşterileri için birlikte çiçek buketi şeklinde kurabiyeler düşündük bunlar ilk çalışmalardı.

Sonrasında kendisi yeni yıl için dilek kurabiyeleri yapalım dedi. Biraz araştırdık ve ortaya bu kurabiyeler çıktı...
200 adet kurabiye yaptık. 5 adet 10 lu kurabiye buketi 30 adette 5'li kurabiye buketi yaptım... Benim için çok heycanlı ve zevkli bir çalışma oldu. Teşekkürler duygu'cum:))







 Geçtiğimiz haftama damgasını vuran ise Bunge'nin yeni yıl yemeği için yaptığım 220 kurabiyesi oldu.