23 Şubat 2011 Çarşamba

Doğum Günü Pastası 5

 Geçtiğimiz pazar arkadaşım Seray, eşi için doğum günü pastası istedi benden. Nasıl birsey olsun diye konuşurken eşinin kayak yapmaktan çok hoşlandığını söyledi. Ortaya böyle bir tasarım çıktı. Mutlu yaşlar Arkan'cım :)))





4 Şubat 2011 Cuma

Doğum Günü Pastası 4

Kızımın sınıfından bir arkadaşının daha bugün doğum günü..... Batur'un Annesi Hatice Hanım, Batur'un dinazorları çok sevdiğini söyledi. Ben de kendisine dinazorlu bir pasta yaptım. Pastanın yanında tuzlu kurabiyelerini de gene dinazorlu yaptım. Yaparken gerçekten çok keyif aldım. İyi ki doğdun Batur'cum :))




Doğum Günü Pastası 3

Kızımın Okulu Okyanus Anaokulu 'nda sınıf arkadaşı Şirin için bu pastayı yaptım. Annesi ile konuştuğumda Şirin pastasını  bizzat  Frambuaz'lı ve çikolatalı istemiş. Bende aynen istediği gibi yaptım. Doğum günün kutlu olsun Şirin'cim:)))




1 Şubat 2011 Salı

Doğum Günü Pastası 2

27 Ocak 2011

Canımız kızımız Defne 4 yaşında. Sabah kalktığındaki heyecanını görmeniz lazımdı. Zaten yaklaşık 10 gündür her gün "anne doğum günüm ne zaman gelecek" diye sürekli sordu durdu. Güzelce giyindi hatta bana güzel fotoğraf pozları bile verdi. Okulunda arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte güzel bir parti yaptılar ama  bizim içeri girmemiz yasak tı:)). Biz de fotoğraflardan ve videodan izledik. Canım kızım iyi ki doğdun seni çok seviyorum.




















Doğum Günü Pastası 1

18 Ocak 2011

Arkadaşım Esra'nın kızı Ada için okul partisine doğum günü pastası ve ona uyumlu cup kekler yaptım. İyi ki doğdun Ada'cım, seni kocaman öpüyorum:)))