22 Mart 2011 Salı

Büyük Boy Kurabiye 3

Bugün gerçekten çok heyecanlıyım. Almanya'dan bir sipariş aldım. Ece Hanım erkek arkadaşı için büyük boy kurabiye siparişi verdi. Kendisi Almanya'da erkek arkadaşı burada. İstanbul'da  dün gece büyük bir keyifle kurabiyesini yaptım. Ece Hanım, arkadaşları ile beraber gizli bir operasyonu teeee Almanya'lardan süper planlamış, biz de bu planın küçük bir yerine iliştik. Gökhan Bey gerçekten çok şanslısınız. Mutlu yıllar :))




20 Mart 2011 Pazar

Büyük Boy Kurabiye 2

Büyük boy kurabiye çalışmaları devam ediyor. Arkadaşım Duygu çok yakın bir arkadaşı için özel bir kurabiye yapmamı istedi. Birlikte konuştuk ortak paylaşımlarını kurabiye üzerinde elimden geldiğince yapmaya çalıştım.









Büyük Boy Kurabiye

12 Mart 2011

Bugün çok heyecanlıyım uzun zamandır aklımda olan ama bir türlü fırsat bulamadığım büyük boy kurabiye çalışmasını çok sevdiğim arkadaşım Figen için gerçekleştirdim. Ortaya gerçekten sevimli bir kurabiye çıktı. Figen'in sevdiği şeyleri elimden geldiğince kurabiyenin üzerine aktarmaya çalıştım. İyi ki doğdun arkadaşım:)

Doğum Günü Pastası 6

Arkadaşım Esra, müzik öğretmeni olan arkadaşı için benden bir pasta istedi. Konuşmalarımız sonunda Elif Hanım için ortaya bu pasta çıktı. Eminim sürpriz olan bu pasta kendisinin çok hoşuna gidecektir:))