25 Nisan 2011 Pazartesi

Anneler Günü Çalışması

Bu yıl kızımın okulunda Veli Etkinlik çalışmaları yapılıyor. Benim de aklıma Anneler Günü'nde onlara anneleri için kurabiye süsletmek geldi. Okulla paylaştım ve çok hoşlarına gitti. 6 mayıs 2011 Cuma günü kızımın sınıfında arkadaşları ile beraber kurabiye süsleyeceğiz. Çok heyecanlıyım :))
Bu fikir daha sonra biraz daha büyüdü. Eski şirketim olan Turkcell'de de hayata geçecek.  7 mayıs 2011 günü Turkcell'de çalışanları çocukları ile birlikte anneleri için kurabiye süsleyeceğiz. Etkinlik fotoğraflarını da sizlerle paylaşacağım.































Doğum Günü Pastası 8

Bir beyaz kuyruklu piano hayalini gerçekleştirdim :)) Arkadaşım İpek kızı için surpriz bir pasta istedi. Ekin kendisine beyaz kuyruklu piano almak istiyormuş. Bende elimden geldiğince yapmaya çalıştım.



14 Nisan 2011 Perşembe

Doğum Günü Pastası 7

Acaba ne zaman bir Hello Kitty pasta yapıcam derken arkdaşım Nihan'nın kızı Deniz için geçtiğimiz Cumartesi bir tane yaptım kocaman ve biraz şişman :))  bir Hello Kitty oldu. Ama Deniz çok beğendi. Ayrıca  yanında gene Hello Kitty den Cupcakeler yaptım. Birbirlerini tamamladılar.





8 Nisan 2011 Cuma

Doğum Günü pastaları

6 Nisan Çarşamba akşamı uzun süredir buluşamadığımız arkadaşlarımızla buluştuk. Buluşma noktasına geldiğimizde bizim için kocaman bir masa hazırlamışlardı. Hatta "Nişan masası " gibi olmuş dedik hepimiz:)) bir kaç fire verdik ama katılım süperdi. Oldukça uzun zamandır bu şekilde tabi bir de çocuksuz :)) olarak bir araya gelemiyorduk. Bu buluşmada pek sevgili üç arkadaşımın da  dogum gününü kutladık. Ben kendilerine sürpriz pastalar yaptım. Yapması çok keyifliydi sadece taşımada biraz sorun yaşadım ama hepsini sağ salim buluşma noktasına taşıyabildim.