27 Haziran 2011 Pazartesi

Doğum Günü Pastası 9




Hannah Montana Pasta

Mercan Doğum Günü pastasını Hannah Montana istemiş ilk pirinç kağıt uygulamasını bu pastayla yapmış oldum. Mutlu yıllar Mercan'cım:))












Hoşgeldin Bahar Pasta

Arkadaşım Elif Kızı Ayça için bahar temalı bir pasta istedi ortaya bu pasta çıktı:))







Turkcell Çocuk Şenliği

Eski çalıştığım şirketim olan Tcell'e çok keyifli işler yapıyoruz. İşte bu da onlardan biri :)) Çalışanlar ve çocukları için olan bu aktivitede biz de Kurabi.com olarak katıldık. Minik ellere kurabiye süslettik. Hava oldukça serin ve yağmurlu olmasına rağmen oldukça büyük katılım vardi. Bu tip organizasyonlarda beni unutmayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.










Cupcake Düğün Pastası

Çok ama çok heyecanlıyım. İlk dügün pastamı yapıyorum hem de deplasmanda, İzmir'de:)) 
Çok sevdiğim  arkadaşım Zeren "İzmir'de evleneceğim" dedi. "Nasıl olur nasıl yapabiliriz bu işi" derken ortaya 235 adet cupcake çıktı. Eşimin İzmir'li olmasından faydalandık tabiki annemin evinde bu işi gerçekleştirdik 4 günde üst süslemeleri son günde kekleri pişirme ve krema koyma işini yaptım.Desteklerinden dolayı kızıma , anneme Necla Teyzeme Gökhan Sedef ve Göksu'ya çok Teşekkür ediyorum.  


















Anneler Gününden Bugüne

Anneler gününden bu zamana kadar tatlı telaşlarımız oldu uzunca bir süre yazı yazmadım. Bu blog'a başladığımda hergün birseyler paylaşmak istiyordum ama bazen akşam nasıl oluyor hiç anlamıyorum. öncelikle Anneler Gününden 2 gün önce kızımın okulunda kurabiyeler süsledik çok keyifli zaman geçirdik.. Sonra Eski Çalıştığım şirketim olan Tcell'de Anneler için kurabiyeler süsledik her ikisi de çok ama çok keyifli  aktiviteler oldu. Aktivitelere katılan tüm çocuklar müthişti :) öyle çok resim çektik ki sizlerle bazılarını paylaşıyorum.