21 Eylül 2011 Çarşamba

Tren Thomas Pasta

Geçtiğimiz pazar canım arkadaşım Aslı'nın Oğlu Kanat'ın dogum gününü kutladık. Kanat'cım Tren Thomas'ı çok seviyormuş. Ben de ona Thomas pasta yaptım. Çektiğim fotoğraflarda Kanat'ın Pastaya hayran hayran bakışını yakaladım.  Hem yapmaktan çok büyük keyif alıyorum hemde onları böyle mutlu görmek beni ayrıca mutlu ediyor.




Disney Cars Pasta

Cars Filminin 2. sinin gelmesiyle birlikte zaten oldukça popüler olan şimşek Mcquuen pastaları yeniden gündeme geldi. Ben yapmaktan çok büyük keyif alıyorum. İşte onlardan bir tanesi daha:))

Doğum gününün kutlu olsun Çınar'cım ....




Mickey , Minnie Mause Pasta

 Arkadaşım Ebru Kızı Derin İçin Mickey ve Minnie Mause Pastaları istedi. 15 şer kişilik 2 ayrı pasta yaptım. Pastaların içlerini çikolatalı ve Muzlu yaptım. Bizim de katıldığımız çok keyifli bir doğum günü partisi oldu. İyi ki doğdun Derin'cim :)


14 Eylül 2011 Çarşamba

Hoşgeldin Bebek Kurabiyeleri

Çok yakın bir arkadaşlarım  2. çocuklarını dünyaya getiriyorlar. Uzun zamandır bebek kurabiyesi çalışmamıştım. Birbirinden farklı 7-8 grup kurabiye çalıştım. Bu arada Ablamız Derin'i de unutmadım. aramıza hoşgeldin Arhan Yaz......












Nişan pastası

 Teknede yapılacak olan bir Düğün ertesi yemek için 80 kişilik bir pasta yaptım. Teknede konulacak yer sıkıntısı yüzünden 2 ayrı pasta yapmak durumunda kaldım. Aslında hayalimde katlı bir pasta yapmak vardı. Düğün sahipleri sorun olmayacağını söylediler ortaya bu 2 pasta çıktı:))