22 Kasım 2011 Salı

Çay Saati Doğum Günü Pastası

Merhabalar ,

Ne istediğini bilen küçük kızlara bayılıyorum. Selva'nın kizi Ayşe pastasının bütün detaylarını kendisi belirlemiş bana sadece uygulamak kaldı. Ortaya bu pasta çıktı. İyi ki doğdun Ayşe'cim..




16 Kasım 2011 Çarşamba

Doğum Günü Cupcakeleri


Selva 2 arkadaşı Gökben ve Çiğdem için 40 yaş pastası istedi benden bazı özelliklerini de söyledi. ortaya eğlenceli bir 40 yaş cupcake pastası çıktı. 









"İyi Bayramlar" Kurabiye

Yakın bir arkadaşım şirketlerinde çalışanlarına vermek üzere her bir kurabiyede çalışanlarının adlarının yazılı oldugu Bayram kurabiyeleri yaptırdılar. 





Şİmşek Mcqueen Ve Arkadaşları

Geçtiğimiz yıl Ömer için Şimşek mcquuen Pasta yapmıştık. Bu yıl kendisi gene şimşek mcquuen pasta istemiş biraz daha değiştirdik arkadaşlarını da ekledik:))






Minnie Mause Pasta

Arkadaşım Nihan'nın dünyalar tatlısı 2 kızı var geçtiğimiz yıl Deniz için Hello Kitty li pasta yapmıştık bu yılda kardeşi Mercan için ablasının seçtiği Minnie Mause pasta yaptım. Mutlu yaşlar Mercan'cım:))



Kişiye özel 40 Yaş Doğum Günü Pastası

Kendisini yakından takip ettiğim ve çok beğendiğim Zeynep Yümlü  www.mutludukkan.com  bir çalışmasına " Deli Kızın Çeğizi " ismini vermiş. Selva İle konuştuktan sonra aklıma böyle bir fikir geldi kendisine danıştım "süper olur " dedi hemen uygulamaya geçirdim. Ortaya böyle bir  40 yaş pastası çıktı. herkez çok beğendi:))