7 Aralık 2012 Cuma

Kişiye Özel Doğum Günü Cupcake

İşte gene yapmaktan çok keyif aldığım bir çalışma daha Ebru Hn. çok sevdiği ve yakın arkdaşı Ayça Hn. için farklı bir hediye düşünmüş birlikte konuşarak bu cupcake hikayesine karar verdik. Bütün bilgiler Ebru Hn'dan bana kalan elimden geldiğince uygulamak :) 

Cupcakeler tamamen surpriz olarak İstanbul'a Ayça Hn, iş yerine gittiler. Sonucu inanın bende çok merak ediyordum. Geçtiğimiz akşam Ebru Hn'dan aldığım bilgiye göre Ayça Hn. bu suprizden çok ama çok mutlu olmuş. İnanın bende onlar kadar mutlu oldum:)


















6 Aralık 2012 Perşembe

Doğum Günü Pastası

İyi ki doğdun canım yeğenim Demiralp,

Yeğenim , doğum gününden yaklaşık 15 gün önce istediği pastayı A 4 kağıda açklamalı olarak çizmiş bana getirdi "Hala ben böyle pasta istiyorum " dedi. Bende elimden geldiğince yapmaya çalıştım.

Doğum günü için öyle heycanlıydı ki arkadaşları için bütün davetiyeleri kendisi tasarladı. O günün planını yaptı. Keyifli bir parti geçirdiler.Bizde akşam katıldık günün sonunda hala enerjisi vardı ve partisinin bittiğine üzülüyordu. Demiralp'cim bu heycanını ve enerjini hayatının her evresine taşıyacağını biliyorum. 12 yıl nasıl geçti inanmak zor artık burada yanınızda olmak çok keyifli seni çok seviyorum.

Doğum günün kutlu olsun Demiralp'cim :)









Söz Kurabiyeleri

Sevgili Ebru Hanımın siparişi üzerine Şeyma ve Tanser için yaptığım kurabiyeler Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşecek söz töreni için İstanbul yolcusu oldular.

İkinizi de tebrik ediyor  mutluluklar diliyorum....





4 Aralık 2012 Salı

Doğum Günü Pastası

Olcay 8 yaşında ,

Olcay annesi ile birlikte Blog'ta dolaşırken doğum günü için arabalar temalı pastalardan beğenmiş bana sadece yapmak kaldı. Doğum günün kutlu olsun Olcay'cım......




Kişiye Özel Doğum Günü Pastası

Kişiye özel tasarımları çalışırken çok keyif alıyorum standartların dışında tamamen özgün eserler çıkıyor ortaya :) iste bu pastada öyle bir çalışma oldu. Buradan Ankara ya özenle taşındı tamamen surpriz bir dogum günü organizasyonu ile dogum günü sahibi olan sevgili Esra'ya ulaştı. Pastada  tamamen Esra'nın sevdikleri üzerine kurulu bir kompozisyon çalıştım. Tamam hepsini anladık ama bu karıncalar ne derseniz de onlar da  pastayı yaptıran sevgili Gizem'le olan dostluklarındaki bir söylem "Karınca Kardeşliği" ....

İyi ki dogdun Esra'cım:)








30 Kasım 2012 Cuma

Hoşgeldin Bebek

Geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Atlas Bebek için Hastane odasına hediye olarak giden Kurabiyeler...









Hoşgeldin Erkek Bebek


 İnsanın anne babası reklamcı ismi de "Bulut" olunca bakın ne güzel çalışmalar çıktı ortaya. Sevgili 
Gökçe ve Eren dünyaya gelecek olan bebekleri "Bulut " için herseyi düşünmüşler bana sadece uygulamak kaldı. Bu arada Gökçe Baykuşları çok sevdiği için tasarımlarda ona da yer verdim. Çok ama çok keyifli bir çalışmaydı:) Aramıza hoşgeldin sevgili Bulut Bebek......