21 Mayıs 2012 Pazartesi

Galatasaray İlköretim Okulu 3. Sınıf Öğrencileri Toplu Doğum Günü Partisi

Galatasaray İlkoğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri doğum günü partilerini topluca yapıyorlar. Ben de Mart ayı Doğum günü çocuklarının doğum günü pastalarını yaptım. Kızlara bahar pastası erkeklere de GS Futbol Topu pasta yaptım.














Spiderman Venom Pasta


Eskişehir'deki ilk pastamı Aynur Hn. oğlu Demir için yaptım. Kendisi Örümcek Adam Venom pasta istemiş elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım. Mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum.....




Kız Bebek Kurabiyeleri

Canım Alya'cım aramıza hoşgeldin.....












Hoşgeldin Erkek Bebek Kurabiyeleri

Merhaba,

Nisan ayı benim için çok haraketli bir ay oldu. Hayatımızda oldukça büyük bir değişiklik yaşadık, İstanbul'dan Eskişehire taşındık. 95 yılında Eskişehir'den İstanbula gelmiştim 17 yıl sonra tekrar ailecek sehrime geri dondük. Eskişehir benim bıraktığım şehir değil çok ama çok gelişti ve güzelleşti hepimiz burada olmaktan çok memnunuz. En belki biraz zor kısmı arkadaşlardan ve dostlardan ayrılmak oldu ama ben bunu ayrılık olarak düşünmüyorum. Eskişehir istanbul arası 3 saat bazen istanbul içinde bir yerden bir yere 3 saatte gittiğimiz oluyor.  Artık çalışmalarıma Eskişehirden devam edeceğim. Nisan ayı içinde yaptığım anacak vakitsizlikten blog'da yer veremediğim bazı çalışmalar.

Hoşgeldin Ayaz Bebek ,

Gordüğüm en güzel annelerden birsi olan Hande Hn bebekleri Ayaz için öyle güzel şeyler hazırlamış ki ben de bunlara sadece küçük bir katkıda bulundum. İşte ortaya çıkanlar:))